ilyana's FotoPage

By: ilyana mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 16-Feb-2008 04:17 Email | Share | | Bookmark
wedding on my hubby side

big family
bride's maids n best men
riang ria
View all 5 photos...
this pictures were taken on my hubby's side in KUALA KANGSAR.the location was in SG.PERAK RESORT.nice eh..both of us having great time during the photoshoot.And the best part is not only us, my hubby's officemates were here sharing the enjoyment of our life time.The Head che adly...a million thanks for everything, ur kindness will never be forgetten.MAY ALLAH BLESS U CHE AD.The rest saipul(my hubby's best men),kak maria(the mum); nadia(the ustazah), wawa(the man!!..ahaks), lez and baby(she likes our little sista)azah(bis sista..tje kecoh one.thanks for ur help, i really do appreciate it..thanks again), iddi(mr.nice guy..yekeerrr?), echan(yg slalu buli aku), nabil(hensem boy..sure perasan) and fariz(the bomoh hujan).

For the men behind the camare, mamat and yart....tq to make our day memorialable


Saturday, 16-Feb-2008 03:24 Email | Share | | Bookmark



Monday, 10-Sep-2007 05:17 Email | Share | | Bookmark
Black Monday!!!

what a bored day!i hate monday..when i woke up this morning,hujan plak.aduss..malasnya nak bangun.rasa mcm nak tarik ja balik selimut dah la sejuk2 ni.kol 6.40 baru aku bangun.Hari ni pegi keja without make up, malas sgt nak make up!Kat opis today banyak sangat complaint.tension tol...sket2 tanya.bosan.benda simple things ja.tapi ntah la...pagi ni tetiba ja aku windu kat kedah football team..ntah nape.sket2 tgk pic diorg.Proud to be KEDAH-ian.Mlm yang pegi tgk bola tu, sian kat tunang aku coz dia diehard PERAK.Masa on the way nak pegi u bkn main riak lagi dia siap pakai jersi PERAK.padahal aku rileks ja, pakai takda plak color hijau kuning.yg lawaknya pegi sekali tapi dok asing. aku tak nak belot kat negari aku sendiri.dia pon takkan belot kat negeri kelahiran dia.so dok asing la..last2 kedah juara!!!!on the way balik tunang aku tak ckp apa pon diam je....heheheh cover malu la tuhhhh


Friday, 13-Apr-2007 04:52 Email | Share | | Bookmark
31 MAC 2007-12 RABIULAWAL 1428

pak imam dan ayah check cincin ..ori ke zhulian
discussion..
saat cincin di sarung
View all 6 photos...
On date ni aku dah jadi tunang org,mcm tak caya pon ada.kawan aku yg tolong amik gambar aku pon tak abih2 gelak kat aku, mana taknya dia sendiri pon tak caya yg aku ni bertunang dgn pakai make up sbbnya diorg semua tahu aku ni mcm ala2 kaum diorg.tambahan lg aku ni tak pernah ada boifren gitu.tup2..aku jumpa kwn2 sek. aku bagi tau aku nak tunang.kalo kawan2 underground tahu lagi la diorg pecah perut.tapi dah takdir kan..aku dah jumpa soul partner aku.

aku kenal tunang aku ni masa aku keja di TM, aku selalu call dia minta tolong utk settel hal2 keja aku, boleh kata 99% yg keja kat tempat aku ni kena contact dia.so start dr situ.dlm phone kalo psl keja dia memang mcm singa..garang sgt. aku dah byk kali kena marah & tengking dia sampai aku nangis2..ada sekali aku kena tengking dgn dia aku nangis bawah meja kat ofis aku..korang tgk la betapa garang nya dia...last2 jadik boifren aku..hikhik. almost 2 years in relationship we decided to tie a knot.i choose this date 1st things 1st of coz MAULIDUR RASUL and that day also my birthday in muslim month.

2 days bfr engagement aku, aku terima berita sedih pasal tok aku, dia meninggal 29 MAC 2007.sedih sgt sebab tak sempat nak jumpa arwah..dan arwah pon bagi tau my mum maybe she cannot make it on my engagement day....AL-FATIHAH...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net